Maatwerk Kantoor

Nieuwbouw Kantoor

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van karaktervolle kantoorgebouwen die door (familie-)bedrijven voor eigen gebruik ontwikkeld worden. De opdrachtgever vervult dan tegelijkertijd de rol van ontwikkelaar, financier en gebruiker. Het nieuwbouw kantoor is voor hem/haar meer dan alleen huisvesting. De atmosfeer van de werkomgeving en de representatieve uitstraling van het gebouw zijn minstens zo belangrijk.

The Cookware Company, Delft, 1.400 m2

De opdrachtgevers waar wij graag voor werken, zijn begaan met hun werknemers en hun welzijn. Wij geloven dat een comfortabele werkomgeving daar een belangrijke rol in kan spelen.
Om het kantoor goed bij het karakter van het bedrijf aan te laten sluiten, verdiepen we ons goed in de bedrijfscultuur. Als we die doorgrond hebben, stelt die kennis ons in staat een bijpassend ontwerp voor het gebouw en het interieur te maken.

Big Green Egg Europe

kantoorgebouw Big Green Egg Europe, De Lier, 1.200 m2
(klik op de link om naar de project pagina te gaan)

Het kantoor van Big Green Egg te De Lier is georganiseerd rondom een patio. Grote openslaande deuren bieden toegang tot het beschutte klimaat in de patio. Een volwassen boom, die al tijdens de bouw in de patio is geplaatst, zorgt voor een aangenaam lommerrijk klimaat. De kwaliteit van de high-end kamado barbecue’s van Big Green Egg vindt zijn weerslag in het kantoor door het gebruik van eerlijke en natuurlijke materialen, zoals flagstone vloeren, houten plafonds en stalen kozijnen.

Lees en bekijk hier meer over het project (engels)

  • opdrachtgever: Big Green Egg Europe
  • locatie: De Lier
  • 1.200 m2
  • bouwtijd: 12 maanden

Qualm

Kantoorgebouw Qualm, Rozenburg, 1.000 m2 (klik op de link om naar de projectpagina te gaan)

In het kantoorgebouw van QUALM is de gangzone verbreed, zodat de gangruimte gaat fungeren als een ontmoetingsplek. Vides in deze gangzone zorgen ervoor dat ook de medewerkers van de verschillende verdiepingen makkelijk met elkaar in contact staan. De gangzone en de kantoorruimtes staan in open verbinding met elkaar, maar door de uitgesproken materialisering (blank Essenhout en stralend wit) zijn ze toch duidelijk van elkaar onderscheiden. De twee verschillende werelden werken samen als mint en chocolade; ze versterken elkaar.

Lees en bekijk hier meer over het project (engels)

  • opdrachtgever: Qualm
  • locatie: Rozenburg
  • 1.000 m2
  • bouwtijd: 12 maanden